Hebahan hartanahlelong bertukar wajah mulai hari ni

Aku ada beberapa laman web real estate. Antaranya rumahpuncakalam.com dan hartanahlelong.com. Kedua-duanya menggunakan Opensource CMS Open Realty. Tapi, hari ni hartanahlelong.com telah bertukar wajah. Sejak petang semalam aku berazam menukar website tu ke wajah baru dalam tempoh 12 jam. Akhirnya aku berjaya. Kini hartanahlelong.com menggunakan WordPress. Kenapa pilih WP? Tiada sebab spesifik, namun WP memang handal dan open source. Lagipun aku lebih suka ringkas dan tidak semak-samun.

Anda boleh tengok wajah terbaru dengan klik pada banner di bawah. Kalau dah klik tu, usya la mana-mana rumah subsale atau lelong. Kot-kot ada yang tersangkut. [Hot Property Alam Budiman : Perumahan bata merah British Style pun aku dah masukkan satu lot terbaru. Kalau berminat hubungi aku segera, biasanya rumah di Alam Budiman akan ada buyer dalam tempoh sebulan!]