Download percuma kertas kerja perbincangan isu-isu Islam

Kat aku ada banyak kertas kerja. Soft copy ada hard copy pun ada. Banyak-banyak tu bukan aku yang tulis. Orang lain, tapi bukan orang biasa. Biasanya aku himpun artikel yang berakademik dan berisu sensitif. Sumber aku biasanya di seminar-seminar yang aku sertai yang di’pdf’kan dan source internet yang aku cari utk isu-isu tertentu. Bila difikirkan, antara tempat terbaik untuk simpan kertas kerja ini adalah diinternet. Selain mudah bagi aku, orang lain pun boleh manfaatkannya.

Justeru, minggu lepas aku dah upload beberapa kertas kerja untuk perkongsian bersama di website aku. Untuk permulaan aku kategorikan kertas kerja tu kepada Kewangan Islam, Halal Foods & Isu Babi dan Fiqh Bukan Islam & Perbandingan Agama. Kategori lain, lepas ni la bila aku ada ruang masa. Kalau sapa-sapa berminat nak baca atau download secara percuma, hampa pi download di website aku.

Sapa-sapa nak berkongsi kertas kerja atau link url perbincangan ilmiah isu-isu Islam bolehlah email kat aku.